Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste

Burmeier suojaa henkilötietojasi

Tietosuojaseloste

Burmeier GmbH & Co. KG (jäljempänä ylläpitäjä) kiittää mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme sekä palveluitamme kohtaan. Me haluamme, että henkilötietosi ovat suojattuja vieraillessasi sivuillamme.

Yksityisyyden suoja on erittäin tärkeää, varsinkin Internet-pohjaisten liiketoimintamallien tulevaisuuden sekä Internet-pohjaisen talouden kehityksen kannalta. Tämän vuoksi haluamme tämän tietosuojaselosteen avulla aktiivisesti tiedottaa henkilötietojesi suojaamisesta.

Työntekijöillämme ja ulkopuolisilla palveluyrityksillä on salassapitovelvollisuus ja he ovat velvollisia noudattamaan Saksan tietosuojalain määräyksiä sekä muita oleellisia tietosuojamääräyksiä.

Suhtaudumme vakavasti henkilötietojesi suojaamiseen ja noudatamme tarkasti tietosuojalakia.

Henkilötiedot: ”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan Saksan tietosuojalain mukaan tietyn tai määritettävissä olevan luonnollisen henkilön henkilökohtaisia tai tosiasiallisia olosuhteita koskevia tietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimi, postiosoite, pankkitilin numero, sähköpostiosoite sekä IP-osoite.

Seuraavan selosteen tarkoituksena on antaa yleiskuva siitä, kuinka pyrimme takaamaan tämän suojan.


Henkilötietojen käyttö ja eteenpäin luovutus

Internet-sivujemme tai muuta kautta meille luovuttamiasi henkilötietoja käytetään, käsitellään ja tallennetaan kanssasi käytävää yhteydenpitoa varten sekä sitä tarkoitusta varten, jonka takia olet tietosi meille luovuttanut. Tämän lisäksi käytämme tarvittaessa tietojasi voidaksemme lähettää satunnaisia tarjouksia, voidaksemme ilmoittaa uusista tuotteista tai palveluista sekä muusta, sinua mahdollisesti kiinnostavasta tarjonnastamme. Voit kieltää tietojesi käytön näihin tarkoituksiin ilmoittamalla tästä alla mainitulle tietosuojavastaavallemme.

Tarvittaessa välitämme tietoja myös ylläpitäjän kanssa yhteistyössä oleville yrityksille, palveluntarjoajille ja muille kolmansille osapuolille. Tämä saattaa olla välttämätöntä, jotta voimme suorittaa haluamasi palvelun tai toimenpiteen (esim. tilausten käsittely), käsitellä tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautumisia, mahdollistaa asiakaspalvelun sekä tiedottaa palveluistamme ja tuotteistamme.

Kolmansille osapuolille luovutamme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat näiden kyseisten palveluiden kannalta välttämättömiä. Tämä kolmas osapuoli saa käyttää näitä henkilötietoja ainoastaan voidakseen suorittaa häneltä tilaamamme pyydetyn palvelun tai tarvittavan toimenpiteen. Nämä palveluntarjoajat ovat sitoutuneita noudattamaan tietosuojalakia. Henkilötietojasi ei koskaan luovuteta, myydä tai anneta muuten käytettäväksi kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin.


Tietojen käsittely näillä Internet-sivuilla

Sekä turvallisuussyistä että teknisistä syistä ylläpitäjä käsittelee järjestelmälokissaan automaattisesti selaimesi lähettämiä tietoja. Näitä tietoja ovat pääasiassa seuraavat tiedot:

 

  • IP-osoite (tarvittaessa henkilötiedot)
  • haetun tiedoston nimi
  • tietojen haun päivämäärä ja kellonaika
  • siirretyn tiedon määrä
  • ilmoitus siitä, onnistuiko tietojen haku
  • ilmoitus siitä, miksi tietojen haku epäonnistui
  • Internet-palveluntarjoajasi nimi
  • selaintiedot (esim. selaimen tyyppi, näytön tarkkuus)
  • käyttöjärjestelmä
  • Internet-sivut, joiden kautta siirryit sivuillemme.

Evästeet

Internet-sivumme käyttävät useissa kohdin ns. evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneellesi. Niiden tarkoituksena on mahdollistaa palveluidemme käyttäjäystävällinen, tehokas ja turvallinen käyttö. Siten ne takaavat esim. käyttäjäistunnon teknisen toteutuksen salasanasuojatulla lataussivulla. Samalla nämä evästeet välittävät meille tietoja, joiden avulla voimme parantaa verkkosivujamme käyttäjän tarpeiden mukaisiksi.

Suurin osa käyttämistämme evästeistä on ns. istuntoevästeitä. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti poistuessasi sivuiltamme. Osittain sivumme käyttävät myös evästeitä, jotka tallentuvat muistiin pidemmäksi aikaa. Evästeen pisin tallennusaika on korkeintaan yksi vuosi.

Kaikki verkkosivujemme evästeet sisältävät ainoastaan pseudonymisoitua tai anonymisoitua teknistä tietoa, ne eivät sisällä henkilötietoja.

Jos haluat estää evästeiden tallennuksen, valitse selaimesi asetuksissa kohta ”älä hyväksy evästeitä”. Jos selain ei salli evästeiden käyttöä, Internet-sivujemme toimintojen käyttö voi olla erittäin rajoitettua. Osa toiminnoista ei ole tällöin lainkaan käytettävissä.


Facebook

Internet-sivumme käyttää yhteisöliitännäisiä (liitännäiset), jotka ovat peräisin yhteisöpalvelusivustolta facebook.com, jonka ylläpitäjänä toimii Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta (valkoinen f-kirjain sinisessä laatikossa tai ylöspäin osoittavan peukalon kuvake). Facebook-yhteisöliitännäisten luettelon ja niiden ulkoasut löydät täältä.

Kun vierailet verkkosivustollamme, joka sisältää tällaisen liitännäisen, selaimesi muodostaa yhteyden Facebookin palvelimiin. Liitännäisen sisältö siirretään Facebookista suoraan selaimellesi, joka liittää sen verkkosivustoon. Näin ollen me emme voi vaikuttaa siihen, mitä tietoja Facebook kerää tämän liitännäisen avulla, ja siksi kerromme asiasta käytettävissämme olevien tietojen perusteella:

Liitännäisten linkittämisen kautta Facebook saa tiedon siitä, että olet vieraillut verkkosivustomme kyseisellä sivulla. Jos olet samaan aikaan kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää vierailusi Facebook-tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa liitännäisen kanssa esimerkiksi painamalla Tykkää-painiketta tai julkaisemalla kommentin, selaimesi lähettää vastaavat tiedot suoraan Facebookiin ja ne tallennetaan sinne. Vaikka sinulla ei ole Facebook-tiliä, Facebook voi silti tunnistaa ja tallentaa IP-osoitteesi.

Tietoa tiedonkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta, Facebookin suorittamasta tietojen käsittelystä ja käyttämisestä sekä tähän liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojasta saat Facebookin tietosuojaselosteesta.

Jos sinulla on Facebook-tili etkä halua, että Facebook kerää sinusta tietoja käydessäsi verkkosivustollamme ja yhdistää ne Facebookiin tallennettuihin jäsentietoihisi, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista, ennen kuin käyt verkkosivustollamme. Facebook-yhteisöliitännäiset on myös mahdollista estää käyttämällä selaimessasi lisäosia kuten esimerkiksi ”Facebook Blocker”-lisäosaa.


Google Adwords -konversioseuranta

Mikä on Google AdWords -konversioseuranta?

Käytämme Internet-sivuillamme ”Google AdWords”-mainontaa sekä Google AdWords -konversioseurantaa. Google AdWords -mainonnan avulla nämä sivut näkyvät Googlen hakutulosten mainososiossa.

Mitä tapahtuu, kun käytetään Google AdWords -konversioseurantaa?

Kun klikkaat kyseistä mainosta, Google rekisteröi klikkauksen ja asettaa niin kutsutun evästeen. Nämä evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeiden avulla on mahdollista määrittää, oletko sivustollamme vieraillessasi käynyt esim. ”Yhteystiedot”-sivuilla. Evästeet poistuvat 30 päivän kuluttua. Voit poistaa ne myös manuaalisesti asianmukaisella lisäohjelmalla. Keräämiämme tietoja käytetään mainostoimenpiteidemme laadun ja menestyksen tarkkailuun. Voimme nähdä, kuinka moni henkilö on mainoksen klikkaamisen jälkeen käynyt Yhteystiedot-sivuillamme tai ottanut yhteyttä johonkin yhteyshenkilöön. Emme saa kävijöiden henkilötietoja eli sellaisia tietoja, joiden avulla sivuilla kävijä voitaisiin tunnistaa. Myös Google käyttää näitä tietoja.

Mitä tietosuojakäytäntöä Google AdWords -konversioseuranta noudattaa?

Google AdWordsin tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.
Lisätietoja löydät osoitteesta
https://support.google.com/adwords/answer/1722022?hl=de.

Miten estän Google AdWords -mainontaa yhdistämästä tietojani profiiliini?

Kun poistat evästeet käytöstä asianmukaisen ohjelman avulla tai selaimessasi, tietojasi ei rekisteröidä.
Voit estää Google Analyticsin käytön lataamalla selaimen lisäosan täältä.

Kuka ylläpitää Google AdWords -konversioseurantaa?

Google AdWords -konversioseurantaa ylläpitää

Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Tel: +353 1 543 1000
Fax: +353 1 686 5660
Sähköposti: support-de(at)google.com

. Lisätietoja löydät osoitteesta
https://www.google.de/contact/impressum.html.


Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc. (”Google”) tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää nk. evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat verkkosivujen käytön analysoinnin. Tämä verkkosivuston käyttöä koskeva tieto, joka evästeistä saadaan, siirretään yleensä Googlen palvelimelle USA:han ja tallennetaan sinne. Mikäli IP-osoitteen anonymisointi on käytössä tällä verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteen, kun kyseessä on Euroopan Unionin jäsenmaat tai muut maat, joilla on sopimus Euroopan talousalueen kanssa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä. IP-osoitteen anonymisointi on käytössä tällä verkkosivustolla. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston ylläpitäjän puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta sekä tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjille muita verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. IP-osoitetta, jonka Google Analytics saa selaimesta, ei yhdistetä mihinkään muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden tallennuksen valitsemalla vastaavat asetukset selaimesi asetuksista. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että tässä tapauksessa kaikki tämän verkkosivuston ominaisuudet eivät mahdollisesti ole käytössäsi. Voit lisäksi estää Googlea saamasta ja käyttämästä evästeiden avulla kerättyjä ja verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja (IP-osoite mukaan luettuna) lataamalla ja asentamalla selaimeesi lisäosan, joka on saatavilla osoitteessa:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Selaimen lisäosan vaihtoehtona tai mobiililaitteiden selaimia käytettäessä voit estää Google Analytics -palvelua keräämästä jatkossa tietoja tällä verkkosivustolla (opt-out-eväste toimii vain tällä selaimella ja vain tällä verkkotunnuksella) klikkaamalla tätä linkkiä. Tällöin laitteellesi asetetaan opt-out-eväste. Jos poistat evästeet tältä selaimelta, sinun on klikattava uudelleen tätä linkkiä.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin laajennusta ”anonymizeIp()”, jotta IP-osoitteita käsitellään vain lyhennettyinä välittömän henkilöyhteyden poissulkemiseksi.


Google Tag Manager

Tämä verkkosivusto käyttää Google Tag Manager -työkalua. Tämän palvelun avulla verkkosivujen tageja voidaan hallita käyttöliittymän kautta. Google Tool Manager toteuttaa vain tageja. Tämä tarkoittaa seuraavaa: Evästeitä ei käytetä eikä henkilötietoja kerätä. Google Tool Manager laukaisee tageja, jotka puolestaan saattavat kerätä tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan voi käyttää näitä tietoja. Jos toiminto on otettu pois käytöstä verkkotunnus- tai evästetasolla, se on käytössä kaikille seurantatageille, mikäli ne toteutetaan Google Tag Managerin kanssa.


Google-uudelleenmarkkinointi

Tällä Internet-sivustolla käytetään Google-uudelleenmarkkinointitunnisteita. Tämä on Google Inc. -yrityksen tarjoama palvelu (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; seuraavassa "Google"). Google käyttää niin sanottuja evästeitä ("Cookies"). Evästeet tallentuvat automaattisesti verkkosivujen käyttäjien tietokoneille ja auttavat arvioimaan verkkosivujen käyttöä. Google siirtää ja tallentaa evästeen tuottamat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) verkkosivujen käytöstäsi Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille. Google lyhentää IP-osoitteen poistaen siitä kolme viimeistä lukua, jolloin IP-osoitetta ei voida enää kohdentaa selvästi tiettyyn käyttäjään.

Google käyttää näitä tietoja verkkosivujen palveluntarjoajan toimeksiannosta arvioidakseen verkkosivujen käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivujen toimista ja tarjotakseen muita verkkosivujen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivujen palveluntarjoajalle. Google voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille lain niin edellyttäessä tai kolmansien osapuolten käsitellessä tietoja Googlen puolesta. Kolmannet osapuolet, myös Google, lisäävät mainoksia Internet-sivustoihin.

Kolmannet osapuolet, myös Google, käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia perustuen kävijän aikaisempaan käyntiin tällä verkkosivulla. Google ei missään tapauksessa yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Tietojen keruu ja tallennus voidaan kieltää milloin hyvänsä kiellon ajankohdasta eteenpäin. Voit myös estää Googlen evästeiden käytön avaamalla Google-mainonnan estävän sivun. Käyttämällä näitä verkkosivuja hyväksyt, että Google käyttää keräämiään henkilötietojasi niillä tavoin ja niihin tarkoituksiin kuin edellä on kuvattu. Tietojen keruu ja tallennus voidaan kieltää milloin hyvänsä kiellon ajankohdasta eteenpäin. Lisätietoja Googlen määräyksistä on täällä.


Facebook-uudelleenmarkkinointi ja -uudelleenkohdennus

Verkkosivuillamme käytetään sosiaaliseen mediaan kuuluvan Facebookin, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, uudelleenmarkkinointitunnisteita. Verkkosivujemme vierailun yhteydessä uudelleenmarkkinointitunnisteiden avulla muodostetaan suora yhteys Facebook-palvelimen ja selaimesi välille. Tämän myötä Facebook-palvelimelle ilmoitetaan, että olet vieraillut IP-osoitteellasi verkkosivuillamme. Siten Facebook kohdentaa nämä tiedot Facebook-käyttäjätiliisi. Tiedot ovat käytettävissämme Facebook-mainontaa varten. Korostamme, ettemme saa verkkosivujen tarjoajana Facebookilta mitään tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä eikä niiden käytöstä. Lisätietoja on Facebookin tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/ . Jos et halua, että Facebook kohdentaa kerätyt tiedot suoraan Facebook-käyttäjätiliisi, voit deaktivoida uudelleenmarkkinointitoiminnon "Custom Audiences" tässä.


YouTuben käyttö laajennetussa tietosuojatilassa

Käytämme videoiden lisäämiseen verkkosivuillemme YouTube-palveluntarjoajaa. Videot on lisätty laajennetussa tietosuojatilassa. Useimpien muiden verkkosivujen tavoin myös YouTube käyttää evästeitä, joiden avulla kerätään tietoja verkkosivujen kävijöistä. YouTube käyttää tätä mm. videotilastojen laadintaan, väärinkäytön estämiseen sekä käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Tämä johtaa myös yhteyden muodostamiseen Google DoubleClick -verkkoon. Videon katselu voi käynnistää myös muita tietojenkäsittelyyn liittyviä toimenpiteitä. Emme pysty vaikuttamaan siihen millään tavalla. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta on osoitteessa: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube.


Lisätietoja henkilötietojen käytöstä ja eteenpäin luovutuksesta

Tuomioistuinten tai viranomaisten määräyksestä ylläpitäjää voidaan vaatia luovuttamaan tietosi ja siihen kuuluvat muut tiedot. Pidätämme myös oikeuden käyttää tietojasi vaatiaksemme tai puolustaaksemme oikeuksiamme. Voimassa olevan lain mukaisesti pidätämme lisäksi oikeuden tallentaa ja luovuttaa henkilötietoja ja muita tietoja pyrkiessämme selvittää tai estää laitonta toimintaa, huijausyrityksiä tai ylläpitäjän käyttöehtojen rikkomista.


Turvallinen viestintä Internetissä

Teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla pyrimme välittämään ja tallentamaan henkilötietosi siten, että ne eivät joudu kolmansien osapuolten tietoon.

Yleisesti ottaen Internet on kuitenkin epäluotettava viestintäväline. Kun tietoja siirretään Internetin kautta, asiattomien osapuolten on (toisin kuin esim. puhelinyhteyksissä) helpompi kuunnella, nauhoittaa tai jopa muuttaa tietoja.


Tiedonsiirron salaus

Voidaksemme taata luotettavan viestinnän kanssanne käytämme tietyissä toiminnoissa (sisäänkirjautumisessa jne.) 256-bittistä AES SSL-suojausta. Tämänhetkisen tietämyksemme mukaan käyttämämme salaus on turvallinen. Uuden sukupolven käyttöjärjestelmissä ja palvelimissa tämä turvataso on mahdollista saavuttaa. Jotta tämän korkeatasoisen salauksen käyttö on mahdollista, päivitä tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja palvelin tarvittaessa.

Jos sähköpostiviestejä ei salata, täydellistä tietosuojaa ei voida taata. Tämän vuoksi suosittelemme luottamuksellisten tietojen lähettämistä postitse.


Tämän tietosuojaselosteen päivitys

Tietosuojaseloste on päivitettävä, mikäli ylläpitäjä tuo markkinoille uusia tuotteita tai palveluita, muuttaa Internet-menettelyä tai jos Internetin ja IT-alan turvallisuustekniikka kehittyy. Tämän takia pidätämme oikeuden muuttaa ja täydentää tätä selostetta tarpeen mukaan. Selosteen päivityksestä tiedotetaan näillä sivuilla.


Tiedonsaantioikeus / henkilötietojen poistaminen ja muuttaminen

Jos sinulla on kysyttävää asioista, joita tämä tietosuojaseloste ei sisällä tai jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa joistakin tämän selosteen sisältämistä tiedoista, ota meihin yhteyttä.

Jos et hyväksy, että tallennamme henkilötietojasi tai jos tallennetut tiedot eivät ole oikeita, lakisääteisten määräysten puitteissa joko korjaamme, estämme tai poistamme tietosi pyyntösi mukaisesti. Halutessasi voit pyytää tietoa tallentamistamme henkilötiedoistasi. Ota meihin tässä tapauksessa yhteyttä:

Joh. Stiegelmeyer & Co. GmbH
Ackerstraße 42
32051 Herford

Huomioithan, että tallentamiamme tietoja pyydettäessä edellytämme henkilöllisyytesi todistamista.


Tietosuojavastaava

Jos haluat saada yleistä tietoa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, tai muuta yleistä tietoa tietosuojasta, ota meihin yhteyttä postitse:

Aulinger Datenschutz & Consulting GmbH
Herr Dr. Ralf Heine
Frankenstraße 348
45133 Essen

info(at)aulinger.eu
www.aulinger.eu